Fundraising adaptációs workshop Bécsben

Bécsi projektpartnerünknél, az Osztrák Fundraising Szövetségnél folytatódott egy partnertalálkozó keretében a DemNet Alapítvány fundraising képzés adaptációért felelős csapatának munkája.

A projektben résztvevő többi partnerrel -, az Osztrák Fundraising Szövetség, a Lengyel Fundraising Szövetség, az Adományszervezők Országos Közössége Egyesület, a Human Dialog Kft., valamint a Learning Innovation Kft. - együtt kezdték meg a hazai adaptáció alapjainak lefektetését. A találkozót az elmúlt hónapokban egy alapos és körültekintő hazai kutatás előzte meg, melynek során civil szektor adományszervezéssel foglalkozó munkatársait kerestük meg hogy felmérjük a szektor valós szükségleteit egy jövőbeni képzés tekintetében.

Az Osztrák Fundraising Szövetség törzshelyén és szakmai kongresszusainak állandó helyszínén, tapasztalt házigazdáink facilitálásával már e felmérést az osztrák képzés szerkezetét alapul véve valamint azt összehasonlítva azt lengyel szakmai szövetség képzésével - két és fél napos intenzív műhelymunkával vitattuk meg, melyek az azok a modulok, és témák, amelyek szükségesek lehetnek a hazai képzésben, és milyen hangsúllyal szerepeljenek azok. Ennek eredményeképpen már már egy pontos tervvel léphetünk a projektmegvalósítás következő szakaszába.

Ezt követően kezdődik meg a képzés moduljainak és szerkezetének végleges kidolgozása, majd a trénerek kiválasztása és képzése. Honlapunkon a továbbiakban is folyamatosan beszámolunk a projekt haladásáról.

 

ADOK logo human-dialog logo  logo fva 
tka logo hu logo psf lerani logo

 

EU flag LLP HUAz Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

FaLang translation system by Faboba